Servicii Call Center.

Callity se defineste prin servicii call center dezvoltate pentru a livra valoare prin calitate.


Ne definim prin servicii call center de calitate, prin capacitatea de a intelege nevoile clientului si a le transpune in procese viabile si eficiente capabile sa livreze valoare.

Fie ca ca este vorba despre servicii de inbound, outbound sau servicii care nu implica comunicatii telefonice ne propunem sa ne utilizam cunostintele, experienta, tehnologia si mai ales resursele umane pentru a pune la dispozitia celor care ne contacteaza o experienta placuta, memorabila si finalizata cu un rezultat concret.

Am implementat toata gama de servicii de contact center si le adaptam continuu, zi de zi la specificul fiecarui client, fiecarei organizatii partenere.

Portofoliul nostru include atat servicii call center cat si servicii complementare acestora din dorinta de o oferi clientilor nostri solutii complete pentru proceselor lor de business astfel incat sa beneficieze de intreaga noastra experienta.

 

Vanzari

Callity face Telesales cu o atitudine proactiva, inovatoare si o executie ireprosabila care asigura succesul in vanzari.

SERVICII SUPORT

La dispozitia clientilor 7/7, 24/24 cu intrega gama de servicii de tip INBOUND: Customer Care, HelpDesk, InfoLine, etc.

Colectare

Serviciile de Colectare furnizate de Callity asigura incasarea facturilor si mentinerea unei relatii cordiale cu debitorii.

Servicii MARKETING

Telemarketing pentru companiile care isi doresc sa construiasca o relatie de calitate cu propria baza de clienti si cu prospectii.

BPO

Experienta, Cunostiintele si Abilitatea de a implementa si administra procese eficiente adaptate nevoilor de business.