Baze de Date

Callity furnizeaza Servicii Baze de Date ca parte a portofoliului sau de servicii call center si contact center. In activitatea de call center colectarea, actualizarea si administrarea bazelor de date reprezinta un factor decisiv care face diferenta in ceea ce priveste reusita unui proiect de telesales sau telemarketing.

Noi credem ca fiecare interactiune pe care o avem cu un client este o oportunitate. Oportunitate de a actuliza informatiile existente in baza de date si de a colecta informatii noi. Ambele activitati corelate cu o administrare profesionista si in acelasi timp creativa a bazelor de date creaza premizele unei mai bune intelegeri asupra nevoilor clientilor. Acest lucru nu poate conduce decat la rezultate din ce in ce mai bune in campaniile ce vor urma.

Stim ca a administra baze de date inseamna o responsabilitate atat fata de persoana ale carei date le stocam in baza de date cat fata de beneficiarul acestora – clientul nostru – care isi construieste si dezvolta afacerea utilizand baza sa de clienti.

Am dezvoltat si implementat servicii flexibile si adaptabile specificului fiecarui client.

Colectare baze de date

Colectare baze de date Serviciul de Colectare Baze de Date implementat de Callity reprezinta o metoda eficienta de a te informa in legatura cu proprii clienti sau cu cei pe care ii doresti ca si clienti. Serviciile de colectare baze de date furnizate de Callity se bazeaza pe o experienta de peste 10 in activitati(…)

Mai mult

Actualizare si Administrare baze de date

Actualizare si Administrare baze de date Actualizarea si administrarea corecta a bazelor de date reprezinta piatra de temelie a oricarei campanii de marketing de succes. Fiecare interactiune realizata de fiecare dintre agentii Callity reprezinta o oportunitate de a actualiza informatiile despre clienti ceea va contribui la imbunatatirea rezultatelor campaniilor curente si viitoare. Serviciile de colectare(…)

Mai mult

Inchiriere baze de date

Inchiriere baze de date Serviciul de Inchiriere baze de date furnizat de Callity va ofera acces la posibilitatea de a contacta prin email, sms, direct mail sau telefonic segmente de clienti extrase din bazele noastre de date dupa criteriile de selectie pe care le considerati relevante. Callity detine baze de date pe care le-a construit(…)

Mai mult