Companii industriale


Stim de la clientii nostri, companii industriale, ca fiecare ora in care un utilaj nu functioneaza genereaza costuri imense si in multe cazuri si penalitati. De aceea este important ca fiecare echipament sa fie monitorizat non stop iar resursele disponibile in teren sa fie coordonate eficient. Timp de 24 ore din 24, 365 zile din 365.

Pentru companii industriale am dezvoltat solutii de monitorizare a echipamentelor industriale si dispecerizare catre echipele care intervin in teren.

Masini cu comanda numerica, Instalatii frigorifice instalate in sute de supermarketuri din toata tara, Statii de pompare a apei, Retele urbane de semafoare, etc.

Fiecare client este unic si fiecare solutie implementata este adaptata specificului acestuia. Serviciile livrate de Callity in cadrul solutiilor de monitorizare si dispecerizare pentru companii industriale includ:

– Preluarea apelurilor in locatiile monitorizate,

– Activitati HelpDesk – deschiderea tichetelor, urmarire si inchidere tichete

– Dispecerizare si Alocare Resurse – evidenta resurselor disponibile (tehnicieni, masini, unelte, piese de schimb , etc), alocarea resurselor, dispecerizare task-uri

– Monitorizare task-uri (confirmare timpi de interventie, confirmare interventie, confirmare finalizare interventie, etc)

– Monitorizare aplicatii GPS pentru flote auto pentru identificarea resurselor situate cel mai aproape de punctul de interventie

– Raportare in timp real si/sau cu frecventa stabilita impreuna cu clientul.

Avantajele unei colaborari

 • Abordare structurata a proiectelor derulate si posibilitatea de implementare a solutiilor integrate;

 • Folosirea infrastructurii si experientei Callity fara a mai fi nevoie de investitii suplimentare.

 • Fara costuri de setup – oferim gratuit trainingul operatorilor si a personalului alocat proiectului, alocarea numerelor de telefon, pregatirea scripturilor si configurarea software-ului.

 • Transparenta – rapoartele statistice cu informatii detaliate oferite la cerere/periodic contin pe langa sumarul executiv, informatii detaliate la nivel de utilizator cu feedback-ul colectat si orice alta informatie suplimentara colectata colateral.

 • Dezvoltarea unei relatii puternice intre companie si client si generarea de venituri suplimentare prin  simplificarea relatiei si contactului cu compania;

Beneficii aduse de solutiile Callity

 • Cresterea notorietatii serviciilor  companiei si scaderea costurilor de operare pentru fiecare client;

 • Cresterea loialitatii clientilor, ceea ce va duce la o crestere a profitabilitatii.

 • Posibilitatea de a continua extinderea intr-un ritm sustinut datorita parteneriatului cu un furnizor capabil sa ofere servicii la nivel national ;

 • Cresterea productivitatii angajatilor prin utilizarea optima a timpului de lucru si a resurelor materiale.

 • Cresterea profitabilitatii companiei datorita eficientizarii proceselor de service si maintenanta si a costurilor asociate cu acesta

 • Cost control – Posibilitatea efectuarii de calcule precise cu privire la eficienta proiectului prin calcularea exacta a cheltuielilor intreprinse, dar si a rezultatelor generate de actiunea respectiva.