Business Processes Outsourcing

Back Office

Serviciile de tip Back Office furnizate de Callity va ofera posibilitatea sa eficientizati activitatile interne, sa tineti ritmul in perioadele aglomerate ale anului sau sa cresteti activitatea fara sa va asumati investitii suplimentare in spatiile de lucru, echipamente, personal. Callity va pune la dispozitie un Back Office perfect utilat, cu personal calificat pentru a prelua(…)

Mai mult

SEO

Serviciile SEO furnizat de Callity te scoate in evidenta si iti pune afacerea online pe lista scurta a cumparatorilor – prima pagina in motoarele de cautare! Nu este suficient sa ai un website pentru a avea succes in afacerile online. Astazi clientii isi aleg furnizorii dintre cei pe care ii gasesc in prima pagina a(…)

Mai mult

Staffing

Staffing Staffing este serviciul Callity care iti pune la dispozitie personal calificat pentru activitatile tale de call center sau back-office. Personal pregatit cu training de specialitate care lucreaza in locatiile tale atat timp cat ai nevoie. Volumul de activitate a crescut semnificativ dar bugetul nu acopera suficient headcount? Business-ul tau are variatii sezoniere si ai(…)

Mai mult