Customer Care

Un studiu efectuat la Universitatea Harvard de către cercetătorii Fredereich F. Reichheld şi W. Earl Sasser a arătat că o reducere cu doar 5% a disfuncţiilor din relaţiile cu clienţii generează o creştere cu 25% până la 85% a profitului companiei.

Web Support

Serviciul Web Support va permite sa va transformati site-ul web intr-unul cu program extins, deservit cu profesionalism de personal instruit special pentru acest scop. Raspundem in numele dumneavoastra apelurilor telefonice, mesajelor primite prin email, solicitarilor de informatii prin Instant Messenger. Putem sa ne adaptam procesele in functie de modul dumneavoastra de lucru sau puteti prelua(…)

Mai mult

Dispecerat

Serviciul de Dispecerat inseamna capacitatea de a prelua toate apelurile foarte repede, viteza de reactie, cunoasterea perfecta a procedurilor de lucru. Pentru ca Dispeceratul este un serviciu critic pentru multe companii din domeniul industrial, medical sau in transporturi. CARACTERISTICI Operatori dedicati pentru servicii de dispecerizare sosite prin: a. Telefon b. Instant messaging c. Email Program(…)

Mai mult

Customer Service

Pentru noi Customer Service insemna o gama de servicii de tip Inbound printre care Servicii Suport Clienti, Infoline, Hotline, Helpdesk. Indiferent de cum se numeste serviciul oferit ceea ce conteaza pentru noi este persoana care suna si care are nevoie de o rezolvare a problemei sale. Ceea ce livram noi este o Solutie optima intr-un(…)

Mai mult