Dealeri si Service-uri Auto


Callity furnizeaza Servicii de Call Center pentru Dealeri si Service-uri Auto care evolueaza intr-o piata extrem de competitiva. De aceea este cu atat mai important sa pastrezi fiecare client pe care l-ai dobandit si este o singura cale pentru a face asta. Sa ii oferi o experienta unica la fiecare interactiune si servicii de calitate atat inainte cat si dupa fiecare vizita in service.

Pentru companiile din domeniul auto, Callity a dezvoltat un pachet complet de servicii de call center si de retentie care sa transforme fiecare interactiune cu clientii intr-o experienta memorabila prin calitatea serviciilor oferite si eficienta rezolvarii oricarei solicitari.

Fiecare client este unic si fiecare solutie implementata este adaptata specificului acestuia. Serviciile livrate de Callity in cadrul solutiilor de caontact center si retentie pentru companiile din domeniul auto includ:

– Preluarea apelurilor telefonice, a solicitarilor prin email sau live chat in regim de 24/24, 7/7

– Programarea in service pentru toate tipurile de interventii

– Derularea zilnica a apelurilor de masurare a Satisfactiei Clientilor care au fost in service in ziua precedenta

– Dispecerizare si Alocare solicitari pentru oferte comerciale (piese, servicii, autoturisme)

– Derularea de campanii de telemarketing pentru realizarea de programari la revizii, ITP sau alte verificari periodice

– Derularea de campanii de telemarketing/telesales pentru promovarea de oferte speciale de vanzare

– Derularea de campanii saptamanale de collection pentru recuperarea sumelor facturate si neincasate

– Raportare in timp real si/sau cu frecventa stabilita impreuna cu clientul.

Avantajele unei colaborari

  • Abordare structurata a proiectelor derulate si posibilitatea de implementare a solutiilor integrate;

  • Folosirea infrastructurii si experientei Callity fara a mai fi nevoie de investitii suplimentare.

  • Fara costuri de setup – oferim gratuit trainingul operatorilor si a personalului alocat proiectului, alocarea numerelor de telefon, pregatirea scripturilor si configurarea software-ului.

  • Transparenta – rapoartele statistice cu informatii detaliate oferite la cerere/periodic contin pe langa sumarul executiv, informatii detaliate la nivel de utilizator cu feedback-ul colectat si orice alta informatie suplimentara colectata colateral.

  • Dezvoltarea unei relatii puternice intre companie si client si generarea de venituri suplimentare prin  simplificarea relatiei si contactului cu compania;

Beneficii aduse de solutiile Callity

Proiectele existente dovedesc o crestere cu 50% a numarului de programari in service dupa 4 saptamani  de la startul proiectului

  • Cresterea notorietatii serviciilor  companiei si scaderea costurilor de operare pentru fiecare client;

  • Cresterea loialitatii clientilor, ceea ce va duce la o crestere a profitabilitatii.

  • Cresterea productivitatii angajatilor (Receptie/Consilieri Vanzari) prin utilizarea optima a timpului de lucru si a resurelor materiale.

  • Cresterea profitabilitatii companiei datorita eficientizarii proceselor de service si maintenanta si a costurilor asociate cu acesta

  • Cost control – Posibilitatea efectuarii de calcule precise cu privire la eficienta proiectului prin calcularea exacta a cheltuielilor intreprinse, dar si a rezultatelor generate de actiunea respectiva.