Calitate. Prioritatea noastra!

Callity este o organizatie care face din calitate prioritatea fiecaruia dintre proiectele sale de call center.

Am construit o organizatie vie, dinamica si care invata zi de zi acumuland noi experiente si sedimentand expertiza ce va fi utilizata in fiecare dintre proiectele noastre.

Callity s-a nascut din dorinta de a oferi companiilor din Romania servicii  integrate de call center la cel mai inalt standard de calitate.

Din acest motiv am gandit si implementat un portofoliu de servici care ofera solutii pentru externalizarea end to end a proceselor de afaceri din companii ce opereaza in cele mai diverse industrii.

De la studii de piata si segmentare trecand prin colectarea bazelor de date ajungem sa livram servicii de marketing direct si telemarketing, sa generam leaduri si sa inchidem vanzari prin telefon iar apoi sa oferim suport prompt si de calitate clientilor Dvs, sa aducem un input de valoare in retinerea si loyalizarea bazei de clienti existenti si nu in ultimul rand sa derulam procese eficiente de colectare a creantelor.

Experienta, Know-how, orientare catre rezultat si imbunatatire continua  – sunt valorile pe care le promovam alaturi de cel mai inalt standard de calitate in domeniul serviciilor de call center.

Callity este o organizatie dinamica, adaptata cerintelor tehnologice ale vremii si bazata pe un fundament solid de experienta si know-how.

Rezultatele pozitive obtinute in colaborarea cu divese companii din IT, Banking, Media&Advertising, Asigurari, Servicii Medicale, atat nationale, cat si multinationale ne recomanda ca fiind un partener de incredere.