Cariera in Call Center – Experiente profesionale multiplicate

O cariera in call center este echivalent cu a trai mai multe vieti profesionale simultan si la viteza maxima.

Pentru ca te vei afla in singurul loc unde poti afla cum functioneaza cele mai dinamice companii din cele mai diverse industrii. Ai sansa sa inveti cum se face o vanzare, cum se recupereaza contravaloarea facturilor neplatite, cum se rezolva problemele unui client de internet, care este parerea pietei despre cel mai nou serviciu medical. Este un start perfect pentru cei care isi doresc sa isi construiasca o cariera in call center intr-un timp scurt.

Si mai ales vei interactiona cu oameni interesanti, puternici si vizibili. Vei fi putea face diferenta pentru companii importante din Romania.

Cautam oameni pasionati si orientati catre nevoile clientului. Oameni eficienti, obisnuiti sa dea rezultate exceptionale in timpul cel mai scurt. Oameni care doresc sa evolueze si pentru care rezultatele muncii lor conteaza.

Daca te regasesti in cele mai sus, daca iti doresti sa muncesti alaturi de o echipa dinamica atunci te rugam sa ne trimiti CV-ul tau si neaparat o Scrisoare de Intentie la adresa de email: hr@callity.eu