Acest website apartine ROSTO SRL care este o companie cu capital integral romanesc inregistrata conform legislatiei din Romania.

Datele de identificare ale ROSTO SRL sunt urmatoarele:

Registrul Comertului: J40/9904/1994
CUI: RO5801425
Capital social 1000 RON
Sediu social: Bucuresti, Str. Stirbei Voda nr. 166
Punct de lucru:  Bucuresti: Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei, nr. 266-268
Tel: 0310050665
E-mail: office@callitty.eu
 

Drepturile de autor asupra intregului continut sunt proprietatea SC ROSTO SRL.

Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.callity.eu

In aceasta sectiune sunt indicate conditiile in care ROSTO SRL  permite utilizarea site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti.

  1. Accesand si navigand pe www.callity. eu sunteti de acord sa folositi serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru numai in scopuri legale. Astfel va obligati sa:

a. sa nu modificati, distribuiti, transmiteti, afisati sau publicati, reproduceti, sa acordati licente, sa creati produse derivate, transferuri de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site;
b. sa nu folositi si sa nu permiteti vreunui tert sa foloseasca informatiile si serviciile disponibile pe site-ul www.callity.eu pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca dreptul de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
c. sa nu desfasurati activitati de cracking sau hacking, sau atacuri de tipul “Denial of Service”. Toti utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

  1. Utilizatorii websiteului www.callity.eu sunt de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze SC ROSTO SRL in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, pretentie rezultata din utilizarea serviciului, a retelei de comunicatii sau a retelei de internet a SC ROSTO SRL, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de SC ROSTO SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii acestor conditii.
  2. Declarati in mod expres ca intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a. Utilizarea serviciilor si a informatiilor prezentate pe site-ul nostru se face pe propria raspundere. SC ROSTO SRL nu este responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre utilizatori, directa sau indirecta, rezultata sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
b. SC ROSTO SRL nu ofera nici o garantie ca:
• serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru indeplinesc cerintele dumneavoastra;
• serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate neintrerupt, la timp, fara erori;

c. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor si a informatiilor puse la dispozitie de catre SC ROSTO SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al clientilor sau utilizatorilor. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care sunt accesate serviciile si informatiile sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.

4. Utilizatorii iau la cunostinta ca SC ROSTO SRL nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet.

5. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul clientilor sau utilizatorilor si nu implica in nici un fel raspunderea SC ROSTO SRL pentru materialele disponibile pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor.

6. SC ROSTO SRL nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte parti sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca accessti alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terte psrti, SC ROSTO SRL nu este responsabila pentru respectarea de catre utilizatori a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

7. Utilizatorii declara in mod expres ca au luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale SC ROSTOSRL sau ale companiilor asociate si/sau afiliate si sunt protejate de legislatia in vigoare.

8. Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca SC ROSTO SRL are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumnevoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciilor si a informatiilor afisate pe site-ul www.callity.eu

9. Modificari ale conditiilor – SC ROSTO SRL poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta in prealabil. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta doar prin afisare pe site-ul www.callity.eu. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate, daca continuati sa folositi serviciile si informatiile dupa afisarea lor pe site-ul web.

10. SC ROSTO SRL nu garanteaza ca folosirea de catre Utilizator a acestui site este confidentiala. Orice informatii pe care o dezvaluiti pe site poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet.