Servicii Marketing

Mistery Shopping

Serviciile de Mistery Shopping au fost dezvoltate si implementate ca parte a efortului Callity de a contribui la cresterea calitatii serviciilor livrate de campaniile din Romania.Consideram ca este important pentru orice companie sa masoare coerent si periodic performanta propriilor angajati din punctele de contact cu clientii. Pentru ca imaginea unei companii este data de imagine(…)

Mai mult

Suport Organizare Evenimente

Suport Organizare Evenimente este un serviciu implementat de Callity pentru a planifica si pregati succesul evenimentelor organizate de Dvs. Un eveniment de business bine organizat este un eveniment de business foarte bine planificat si pregatit. De la alegerea categoriei de invitati si construirea listei de contacte, la producerea si transmiterea invitatiilor pana la confirmarea telefonica(…)

Mai mult

Welcome Call

Fiecare client este unic prin nevoile sale. De aceea organizarea campaniilor tip Welcome Call se face la Callity dupa tipare specifice si customizate pentru fiecare client in parte. Dorim sa livram clientilor dumneavoastra o experienta completa si memorabila inca de la primul contact. Apelurile tip Welcome Call sunt esentiale in constructia unei relatii de durata(…)

Mai mult

Chestionare

Serviciul Telemarketing Chestionare implementat de Callity iti asigura suportul pentru luarea unor decizii corecte si rapide. Informatia este mai pretioasa decat aurul in zilele noastre si este foarte important sa o poti colecta cu precizie si in timp util. Dorim sa  va livram informatia de care aveti nevoie pentru a lua deciziile corecte de business.(…)

Mai mult

Emailing

Campaniile de Emailing si Newsletter foarte bine targetate pot face diferenta in ceea ce priveste generarea de leaduri calificate sau vanzari. Callity ofera o combinatie puternica intre o baza de date actualizata permanent si creativitatea campaniilor de email implementate. O campanie de emailing bine planificata si executata conduce la atingerea obiectivelor de vanzari, la propagarea(…)

Mai mult

Comunicare SMS

Callity ofera servicii de comunicare prin SMS care imbina simplitatea si eficienta in utilizare si ofera maximum de rezultate prin minim de efort din parte clientilor. Acest serviciu va permite sa comunicati eficient cu partenerii, clientii sau colaboratorii dvs. prin compunerea si trimiterea de mesaje utilizand o baza de date de orice dimensiuni. In cazul(…)

Mai mult

Direct Mail

Serviciul Direct Mail furnizat de Callity reprezinta un mod eficient si elegant de a atrage atentia persoanelor de decizie asupra produselor Dvs. Direct Mail inseamna mai mult decat o scrisoare transmisa in atentia “Dlui. Director General”. Direct Mail inseamna a transmite un mesaj intr-o forma eleganta si creativa care sa indemne la actiune pe destinatar(…)

Mai mult