Serviciile de Mistery Shopping au fost dezvoltate si implementate ca parte a efortului Callity de a contribui la cresterea calitatii serviciilor livrate de campaniile din Romania.Consideram ca este important pentru orice companie sa masoare coerent si periodic performanta propriilor angajati din punctele de contact cu clientii. Pentru ca imaginea unei companii este data de imagine si actiunile celui mai slab pregatit angajat al sau sau mai corporatist spus pentru ca perceptia este realitatea.


Serviciul de Mistery Shopping furnizat de Callity este gandit pentru a masura intr-un mod obiectiv felul in care companiile reactioneaza la solicitarile de zi cu zi sau atipice ale clientilor si prospectilor. Testeaza nivelul de pregatire profesionala , aptitudinile angajatilor dar si modul in care procedurile interne de lucru satisfac nevoile clientilor.

CARACTERISTICI

Serviciul de Mistery Shopping poate fi utilizat atat pentru a colecta informatii despre competitorii directi cat si pentru a analiza performanta propriei organizatii.

Obiective:

• imbunatatirea serviciilor si a performantei echipei;

• identificarea rapida a punctelor slabe;

• implicarea si responsabilizarea echipei in privinta calitatii serviciilor;

• cunoasterea ofertei concurentei.

Studiul Mystery Shopping realizat de Callity vizeaza toate sectoarele de activitate ce urmaresc satisfactia clientilor si imbunatatirea calitatii serviciilor.

Pentru a evalua prestatia reprezentantilor companiei dvs. care sunt in contact direct cu clientii, aveti nevoie de un “client secret” care sa ofere o evaluare obiectiva din perspectiva clientului si o viziune globala si detaliata a comercializarii si promovarii produselor si serviciilor dvs. Mystery Shopping poate reprezenta un barometru cu ajutorul caruia puteti identifica punctele slabe in relatia vanzator–client asupra carora este important sa interveniti. De asemenea, acest studiu de piata poate fi un instrument util de stimulare si perfectionare pentru angajatii dvs.

Astfel, veti putea analiza cu precizie diferentele dintre calitatea dorita de dvs. si calitatea perceputa de clienti in departamentele de Vanzare si Relatii Clienti.

Se va completa o grila de evaluare ce va va permite sa identificati punctele ce trebuie ameliorate in compania dvs: disponibilitatea si reactivitatea echipei dvs, calitatea primirii clientilor, sfaturile, disponibilitatea produselor, amabilitatea, corectitudinea si cunostintele angajatilor, evaluarea produselor, timpul de asteptare etc.

Acest tip de sondaje se pot realiza si pentru monitorizarea competitiei. Se poate completa o grila de evaluare similara pentru a identifica puncte forte sau slabe ale vanzatorilor directi ai concurentei, dar si a identifica produse si servicii, preturi si oferte special

AVANTAJE

  • Cost control – Posibilitatea efectuarii de calcule precise cu privire la eficienta unei actiuni de acest tip prin calcularea exacta a cheltuielilor intreprinse, dar si a rezultatelor generate de actiunea respectiva

  • Folosirea infrastructurii si experientei Callity fara a mai fi nevoie de investitii suplimentare

BENEFICII

  • Cresterea productivitatii angajatilor proprii prin eliminarea timpilor dedicati acestei activitati

  • Cresterea gradului de satisfactie a clientilor prin simplificarea relatiei si contactului cu compania

  • Optimizarea proceselor interne in vederea livrari unei experiente memorabile catre clienti