Eficienta si Precizie!

Fiecare proiect, fiecare campanie pe care o derulam este gandita pentru performanta maxima.

Iar pentru noi performanta inseamna si eficienta. Pentru ca obtinem rezultate peste medie utilizand resurse minime.

Fiecare tip de proiect are specificul sau. Fie ca este vorba de Telesales unde focusam pe atingerea obiectivelor de vanzari in conditiile minimizarii costului per vanzare sau de Customer Care unde ceea ce conteaza este cresterea gradului de satisfactie al clientilor in conditiile optimizarii costului per apel servit – ceea ce facem la Callity este sa monitorizam performanta actiunilor noastre in timp real astfel incat sa oferim clientilor nostri oportunitatea de a lua decizii corecte si rapide bazate pe informatii precise si procesate la timp.

La randul nostru operam o afacere si stim cat de important este sa nu risipim timpul si bugetele. Si am inteles cat de important este sa fii eficient si precis in modul in care construiesti si rulezi procesele de afaceri din interiorul organizatiei.

Callity utilizeaza tehnologii de ultima generatie in ceea ce priveste comunicatiile si procesarea datelor si pentru ca ne dorim un model de eficienta si in acelasi timp ne asumam responsabilitate pentru mediu am ales sa lucram cu platforme open source localizate “in cloud”. Astfel garantam clientilor nostri ca platesc doar pentru cea ce utilizeaza si nu pentru investii in echipamente si aplicatii software care se perimeaza moral in cateva luni dar impovareaza bilanturile si incarca costurile ani de zile.

In plus, astfel ne oferim oportunitatea de a fi mereu pe valul tehnologiei, la curent cu ultimele noutati. Iar acest lucru are un rezultat garantat. Cresterea eficientei operationale in beneficiul clientilor nostri.